WINDOWS ANDROID IOS MAC
  • 5.00 /5

BCArchive Shkarko

Dosjet tuaja të rëndësishme në qoftë se ju nuk doni që dikush ta shoh BCArchive ju duhet të përmbushin. Faleminderit për këtë program, fotografi tuaj të mund të bëjnë atë të padukshëm, ju mund të encrypt, arkivi fotografi, ju mund të krijoni. Në këtë mënyrë, ju mund të sigurtë të ruajtur fotografi tuaj që ju doni të koduar, dhe ju mund të ndajnë atë. Në këtë mënyrë, fjalëkalimin e personit për të cilin ju mund të hapur fotografi, në duart e të tjerëve, edhe nëse i merr ata të jenë të sigurt.BCArchive tuaj fotografi Zip, Arj dhe RAR formatet, ju mund të compress. Encrypting fuqinë e cila do të jetë shumë e shumë të GOST 28147-89, Triple DES, Rijndael (AES), Blowfish-256, Blowfish-448, IDE, CAST5, SHA-256, SHA-1, MD5 dhe RIPEMD-160, të tilla si simetrike dhe asimetrike agoritma. Kategori: Encryption software, Security Sistemi Operativ WINDOWS.

BCArchive image
Bcarchive

shkarkuar

  • Licencë : I lirë
  • Version : 2.06.3
  • Madhësia : 3.97 MB
  • Sistemi Operativ :
    • WINDOWS
  • Sistemi Operativ Version : XP/Vista/98/Windows 7/8
  • Prodhuesi :
  • Data E Rinovuar : 2015-02-13